Geer en Goor zomer 2017

Onderstaand bericht is van mei 2017, het enthousiasme en de verrassing spat er vanaf!

Kennen jullie ze? Gerard Joling en Gordon. Je vindt ze hilarisch of je vindt het bagger!

Zij maken al enkele seizoenen het programma Geer en Goor over de Vloer, daarin worden de wensen van senioren vervuld. Aankomend seizoen komt daar een onderdeel bij..

Zij gaan ook gebouwen waar senioren komen verbouwen!!En nu raden jullie het al…. De laatste anderhalve week ben ik er echt dag en avond mee bezig geweest…Veel gesprekken gehad , veel producenten gezien en vandaag met verschillende aannemers gezeten…

Geer en Goor…En een heel team gaan de hele beneden verdieping verbouwen!!!

Van de week was het nog de vraag WAT er ging gebeuren maar ik heb net weer een vergadering gehad en Er is een aannemer die het zeer groots gaat aanpakken met Geer en Goor.

De ingang gaan ze iets mee doen, inclusief de deuren schilderen, De Grote zaal gaat gestuct worden en mooie gladde muren met nieuwe wandlampjes en bij de Spiegel een nieuw gordijn. De Cursuskeuken gaat geheel gestuct worden. Het rode gordijn gaat weg, daar komt een mooie wand waarachter de spullen netjes opgeruimd kunnen worden. De blauwe keuken gaat eruit. Er komt een keuken met kookeiland en apparatuur die Geer en Goor gaan uitzoeken. De vloer en de muur rond de nieuwe keuken word betegeld. Er komt iets anders voor de ramen daar te hangen.Ook daar worden de deuren geschilderd. De bar gaat vernieuwd worden. De muren in de ontmoetingsruimte gestuct en waar nodig geschilderd.

Als klap op de vuurpijl krijgen we overal een nieuwe vloer!!!
Lieve allemaal, misschien vergeet ik wel iets hoor maar ik ben zo superblij ermee!!!! Aanstaande woensdag is de aftrap!

Geer en Goor komen woensdag om 15:00 uur in De Erker.Er gaat gefilmd worden en wie ze wil zien is welkom. Echter zijn ze er maar heel even.

Vanaf donderdag word de cursuskeuken verbouwd en tot 11 juli gaat dit door.
Op 12 juli komt er een feest voor de vrijwilligers met Geer en Goor.
Wij weten dat er wat overlast gaat komen voor de huurders en gebruikers, maar we gaan proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Al met al zijn we er supertrots op!! Na de zomer openen we met een totaal verbouwde benedenverdieping!