Modelbouw

IMG_20200829_123416_3 klein

Een gezellige groep mannen die maandelijks bij elkaar komen om aan hun bouwwerk te bouwen.
Het is heel intensief en secuur werk.
Ook heel leuk om te zien wat zij maken en nog leuker om mee te doen.

De TWENOT is erop gericht de leden te helpen met hun hobby. Dat gebeurt op verschillende manieren:

Het organiseren van landelijke en regionale bijeenkomsten. De landelijke bijeenkomsten vinden drie keer per jaar plaats, bij voorkeur op een locatie die raakvlaken heeft met de hobby. Ze genieten een ruime belangstelling. Er is gelegenheid ervaringen uit te wisselen, zowel op hobbygebied als over andere zaken en er zijn verschillende gespecialiseerde handelaren aanwezig. Ook wordt er een modelbouwwedstrijd georganiseerd met verschillende categorieën.
Daarnaast zijn er regionale bijeenkomsten, die veelal uitgaan van een regiocoördinator. Deze dagen zijn kleiner van opzet en kunnen variëren tussen bovengenoemde bijeenkomsten, bouwavonden of bijvoorbeeld een excursies naar een museum.

TWENOT website en forum.
Leden worden via de website geïnformeerd over last-minute verenigingsnieuws en andere actuele gebeurtenissen betreffende de hobby. Op het forum wordt het verenigingsdoel gerealiseerd door de grote en snelle uitwisseling van informatie. Bij de TWENOT Nieuwsgroep kan snel een vraag worden geplaatst waarop altijd wel één of enkele antwoorden komen; in het Fotoalbum kan je je modelbouwresultaten tonen, waarop dan door anderen tips en aanwijzingen kunnen worden gegeven. Ook worden hier regelmatig bouw- en schildertechnieken uitgewisseld. Wil je iets kopen of verkopen dan is de rubriek Vraag & Aanbod daarvoor de aangewezen plek.

Daarnaast treedt de TWENOT regelmatig naar buiten, op beurzen in binnen- en buitenland en verschillende andere manifestaties waarbij militaire onderwerpen aan de orde komen
  • Maandelijks
  • Op zaterdag
  • Van 12.00 - 17.00
  • Info: Twenot Bouwgroep ZHZ
  • website: http://www.twenot.nl/
  • Contactpersoon: Marc Koppelman
  • e-mail: m.j.koppelman@gmail.com