Creatief

aquarel

Aquarellen

Aquarel is een schildertechniek waarbij een schilderij gemaakt wordt door gebruik van waterverf op papier. .
tekenen

Teken- en schilderclub

Wil je (beter) leren tekenen en schilderen, kom dan naar de workshop. Je leert vaardigheden waarmee je je talent verder kunt ontplooien. We werken met allerlei materialen: acryl, aquarel, pastel, houtskool etc. Ontwikkel je eigen (verborgen) talent.
olieverven

Olieverven

Om je dagelijkse routine te onderbreken kies dan eens voor een vrijetijdsbesteding zoals olieverven. Klinkt ouderwets want acryl is toch beter? Maar die heerlijke geur die je tijdens het schilderen opsnuift geeft je het gevoel een heuse kunstenaar te zijn. De deur staat altijd open, niet vanwege de lucht maar als uitnodiging om te komen kijken..
creatief

Creaclub

Een groepje dames die bij elkaar komen omdat hun huiskamer te klein is voor hun creativiteiten en om gezellig bij te kletsen over alles wat er gebeurt in de wereld.
modelbouw

Twenot Modelbouwgroep

Een gezellige groep mannen die maandelijks bij elkaar komen om aan hun bouwwerk te bouwen. Het is heel intensief en secuur werk. Ook heel leuk om te zien wat zij maken en nog leuker om mee te doen.
Activiteit/Organisatie Tijd Dag Aantal
Start
Wie Overige
  CREATIEF en/of  VRIJETIJDSBESTEDING
   
Aquarelleren
Aquarel is een schildertechniek waarbij een schilderij gemaakt wordt door gebruik van waterverf op papier. Aquarelverf is, in tegenstelling tot plakkaatverf altijd transparant. De meeste aquarelschilders gebruiken geen wit. Het wit in een aquarel bestaat dan uit het onbeschilderde papier.
09:30-11:30 Maandag 1x p.w.

2 oktober t/m 18 december

Volwassenen Inschrijven
Lesgeld
  Inlichtingen / contact: De Erker
   
   
Teken en schilderclub
Wil je (beter) leren tekenen en schilderen, kom dan naar de workshop. Je leert vaardigheden waarmee je je talent verder kunt ontplooien. We werken met allerlei materialen: acryl, aquarel, pastel, houtskool etc.
Ontwikkel je eigen (verborgen) talent.
10:30-13:30 Dinsdag 1x p.w.
19 september tot eind mei.
Volwassenen ± € 240,= voor 30 bijeenkomsten.
(is afhankelijk van het aantal deelnemers)
  Inlichtingen / contact: Wendy Stoker
  Telefoon: 06 519 45 347 (mag via app)
  E-mail: wenstok@gmail.com
   
   
Olieverven
Om je dagelijkse routine te onderbreken kies dan eens voor een vrijetijdsbesteding zoals olieverven. Klinkt ouderwets want acryl is toch beter? Maar die heerlijke geur die je tijdens het schilderen opsnuift geeft je het gevoel een heuse kunstenaar te zijn. De deur staat altijd open, niet vanwege de lucht maar als uitnodiging om te komen  kijken.
Vrijdag 1x p.w. Volwassenen Inloop
Lesgeld
  Inlichtingen / contact: De Erker
  Telefoon: 010-426 77 67
  Website: www.wijkcentrumdeerker.nl
  E-mail: info@wijkcentrumdeerker.nl
  Marianne Bakelaar-Waardenburg
  E-mail: bakelaarenwaardenburg@ziggo.nl
   
   
Twenot Modelbouwgroep ZHZ

Een gezellige groep mannen die maandelijks bij elkaar komen om aan hun bouwwerk te bouwen. Het is heel intensief en secuur werk. Ook heel leuk om te zien wat zij maken en nog leuker om mee te doen. Meer weten? Ga dan naar de website van Twenot.

12:00-17:00 Zaterdag 1x p.m.
9 september7 oktober
4 november
9 december
Iedereen Inschrijven
Lidmaatschap
  Inlichtingen / contact: Johan Bijl
  Website: www.twenot.nl
  E-mail: twenot@twenot.nl
   
   
Creaclub
Een groepje dames die bij elkaar komen omdat hun huiskamer te klein is voor hun creativiteiten en om gezellig bij te kletsen over alles wat er gebeurt in de wereld.
09:30-11:30 Donderdag 1x p.w.
31 augustus
Besloten